Cena rušenja po m2

cena rusenja po m2

Popunite zahtev i majstor će vas kontaktirati u najkraćem mogućem roku i dati odgovore na sva vaša pitanja!

Cena rušenja po kvadratnom metru može se razlikovati od mnogih faktora, počev od same lokacije (grada), vrste objekta koji je potrebno da se sruši, veličine samog objekta kao i troškova uklanjanja otpada. Kada je u pitanju rušenje zida u nekom objektu, cena može zavisiti od materijala kao i debljine zida.

Svakako je bitno da, pre nego što angažujete neku firmu za rušenje, dobro se raspitate i informišete o cenama ali i uslugama koje vam se nude. Na primer, ne treba vam firma koja će doći srušiti zid ili šta je potrebno, a kasnije da vi ne znate šta ćete sa otpadom.

Cena rušenja zida u stanu

Ukoliko je potrebno srušiti neki zid u stanu, bilo da renovirate tek kupljeni ili već postojeći stan, potrebno je da se prvo obratite stručnjaku koji će proceniti da li je rešenje sigurno i da li je sve izvodljivo. Jako je bitno i koja je procedura kako bismo u sve bili upućeni jer je za određena rušenja potrebno i nabaviti dozvole nadležnih gradskih institucija. Jako je bitno poslušati sve savete i preporuke, pre bilo kakvog rušenja zida u stanu, a preporuke što se tiču sigurnosti strukture kao i nosivosti zidova potrebno je shvatiti za ozbiljno. Takođe, jako je bitno voditi računa i o elektroinstalacijama, ventilaciji, vodovodnoj instalaciji kao i drugim faktorima koji mogu da utiču na sigurnost prilikom izvođenja ovakvih radova.

Ukoliko ste unajmili neku firmu za rušenje zida u stanu, proverite da li je moguće celokupan proces realizovati u kratkom roku, ali i da li firma ima sve potrebne alate i mašine kao i radnike koji kompletno rušenje mogu da realizuju.

Naša kompanija dugi niz godina se bavi rušenjem zidova ne samo u stanu već i u kućama, ali i objektima ostale namene. Karakteriše nas brzina, tačnost, sigurnost, ali i mogućnost da kompletan šut odmah iznesemo kako ne biste imali dodatnih problema. Šut koji nastane nakon rušenja jako je bitno odložiti na deponiju koja je za to predviđena, nikako u kontejner jer u tom slučaju možete dobiti ogromne kazne.

Cena rušenja zida u stanu zavisi pre svega od samog materijala kao i debljine zida, te je najbolje da nas kontaktirate za sve detalje. Ono što vam možemo garantovati jeste najbolja cena za ovakve radove, s obzirom na to da ćemo celokupan proces realizovati u najkraćem mogućem roku, angažovanjem isključivo stručne ekipe.

Dobro proverite kojoj firmi dajete ključeve svog stana, jer ukoliko dođe do bilo kakvog nepravilnog rušenja zida, sve to može uzrokovati štetu na okolnim zidovima ili podovima; ali i da ugrozi sigurnost vašeg stana.

Na samom početku najbitnije je da se obratite stručnjaku za procenu situacije i da sledite sve potrebne procedure kako bi se osigurala sigurnost i izbegli neželjeni problemi.

Cena rušenja kupatila

Rušenje kupatila u kući ili stanu je ogroman proces koji uključuje veoma važne korake. Jako je bitno na samom početku planirati, odnosno pre samog rušenja da napravite detaljan plan sa majstorima kako biste bili sigurni u celokupan proces i imali minimalnu štetu. Takođe, veoma je moguće da ćete u ovom slučaju i koraku morati da pozovete i arhitektu ili nekog drugog stručnjaka koji će vam napraviti novi raspored kupatila.

Pre samog rušenja jako je bitno da isključite sve električne, plinske i vodovodne instalacije kako ne bi nastala ogromna šteta ili kako se ne bi neko povredio. Bitno je i zaštititi pod i zidove oko kupatila zbog eventualne štete prilikom rušenja, a područje oko kupatila preporučljivo je prekriti kartonom, a zidove folijom ili drugim materijalima koji mogu da spreče oštećenja.

Sledeći korak je uklanjanje sanitarije i ostale opreme koja je u kupatilu, a to uključuje uklanjanje kade, eventualno tuš kabine, wc šolje, umivaonika, slavina i drugih komponenti. Verovatno se već i razmišljate šta sa svim ovim elementima, kao i otpadom koji može nastati nakon rušenja.

Za sve te „probleme“ ne morate da brinete jer ukoliko angažujete našu kompaniju, pobrinućemo se i da sam šut i otpad bude uklonjen kako biste što pre mogli da nastavite sa planiranim radovima na adaptaciji kupatila.

Upravo kada su svi sanitarni elementi uklonjeni, sledeći korak jeste rušenje zida i podova, a ovo je najzahtevniji i najopasniji deo procesa pa ga je svakako najbolje obaviti sa stručnim licima koja imaju iskustva u ovom poslu.

Cena rušenja kupatila može da zavisi od mnogih faktora, na primer od situacije da li se skidaju pločice ili se skida i malter kao i to da li se demontira sanitarija. Svakako, naša kompanija se dugi niz godina uspešno bavi svim ovim poslovima, i ukoliko vam je potrebno kompletno rušenje kupatila najbolje je da nas pozovete. Nakon što zakažemo inicijalni sastanak, dobićete kompletne informacije kako o samom roku tako i o cenama.