Rušenje i odnošenje šuta: rušenje kupatila, toaleta, kuhinje i ostalih prostorija

Popunite zahtev i majstor će vas kontaktirati u najkraćem mogućem roku i dati odgovore na sva vaša pitanja!

Kao i kod same gradnje, rušenje takođe zahteva detaljan plan izvođenja koji se mora poštovati kako ne bi došlo do eventualnih dodatnih šteta. Bez obzira da li ste se odlučili za rušenje usled same dotrajalosti, nepopravljivih oštećenja ili renoviranja potrebno je da pre svega angažujete stručna lica koja će vam predstaviti kompletan plan i način izvođenja radova.

Za mnoge je rušenje makar i jednog pregradnog zida prava noćna mora, ali ukoliko se odlučite za rušenje kupatila, skidanje pločica, starog parketa sigurni smo da vas i od same pomisli glava može zaboleti.

Rešenje je svakako, da za sve radove koji se tiču rušenja pa kasnije i odvoza šuta, angažujete kompaniju koja ove radove izvodi profesionalno, tačno i povoljno.

Bezbedno i sigurno rušenje

U zavisnosti od toga šta tačno rušite u pojedinim slučajevima biće vam potrebne i građevinske dozvole, a kada krene rušenje bitno je da ono bude prema unapred pripremljenom planu. Na primer moguće je da će pre samog koraka rušenja biti potrebno da se izvrši demontaža određene oprema, nameštaja, stepeništa kao i ograda. Ukoliko se odlučite za rušenje nosećih zidova takođe je potrebno sve lepo isplanirati i pripremiti.

Naravno pre svih početaka radova na rušenju potrebno je isključiti sve instalacione vodovode kao i električna postrojenja, pa i da se demontira postojeća oprema i uređaji. Svi ovi radovi odnosno uklanjanja moraju biti urađena na takav način da i dalje omogućavaju nesmetan protok ukoliko se kojim slučajem služe za napajanje drugih susednih objekata.

Odvoz građevinskog šuta bez glavobolje

Nakon što se završe radovi na rušenju, sledeći korak jeste taj da se građevinski materijal mora odvesti na predviđenu javnu deponiju. Dakle, nije moguće u lokalni kontejner sve to izbaciti jer su kazne ogromne. Uspešno i pre svega brzo uklanjanje građevinskog šuta možete dobiti ukoliko angažujete firmu koja se time i profesionalno bavi.

Ovo vam pre svega preporučujemo jer vam zaista nije potrebna dodatna prašina, nervoza kao i vreme koje ćete utrošiti na sve to – kada postoji tim profesionalaca koji vam može celokupan proces odnošenja šuta završiti u najkraćem mogućem roku. Takođe, građevinski materijal mora biti i odvojen po vrstama prema klasifikaciji sa spiska građevinskog otpada – jer u suprotnom može se dobiti visoka kazna.

Kompanija koju možete angažovati stoji vam na raspolaganju ukoliko je potreban bilo koji vid rušenja, skidanje pločica, odnošenje starog parketa, probijanje zidova, skidanje stare stolarije – a ne morate brinuti ni ukoliko je potreban odvoz građevinskog šuta.

Rušenje kupatila više nije noćna mora

Naša kompanija vam pruža mogućnost kompletnog rušenja kupatila sa sanitarnim pločicama, glazurom i cevi sve do vertikale. Ne morate brinuti ukoliko je potreba demontaža sanitarije, kade, tuš kabine, stolarije, radijatora i svih ostalih radova koji su izvesni kada se dođe do rušenja kupatila. Više nije potrebno da angažujete više majstora kako biste krenuli sa renoviranjem kupatila, jer naša kompanija vam pruža i mogućnost ne samo rušenja već i odvoz nastalog građevinskog šuta. Ne morate brinuti za prašinu, buku, ni vreme koje će biti realizovano – jer rezultati i zadovoljni klijenti govore o nama. Takođe, ukoliko vam je potrebna i demontaža postojećih vrata, prozora od kupatila, demontaža stolarije, kanalizacije –  tu smo da vam uslugu pružimo kvalitetno, brzo i povoljno.

Skidanje pločica na krajnje jednostavan način

Da i ovo je moguće, ne morate da ukucavate na internetu tutorijal kako da skinete pločice u kupatilu, kuhinji ili na nekom drugom mestu. Pred vama je kompanija koja se time profesionalno bavi, što znači da nećete morati da organizujete vreme i pripremate se za prašinu koja može nastati izvođenjem ovih radova.

Tim profesionalaca stoji vam na raspolaganju za sve vrste skidanja pločica na bilo kom mestu gde se one nalaze u vašem privatnom ili poslovnom prostoru.

Ne morate brinuti ni za odvoz šuta nastalog nakon ovih radova, jer se profesionalno bavimo i ovom uslugom po najvišim svetskim i ekološkim standardima.

Rušenje zidova u najkraćem mogućem roku

Naša kompanija bavi se i izvođenjem grubih radova, a u cilju prilagođavanja novog prostora ili starog objekta sa novom namenom i formiranjem novog rasporeda.

Ukoliko vam je potrebno rušenje pregradnih zidova od cigle, različitih vrsti blokova, sečenje zidova od cigle, rušenje kupatila, demontažu vrata, prozora kao i drugih elemenata i pregrada – na pravom ste mestu.

Sve ove radove ćemo izvesti na profesionalan način, tako što će se prvo stručni tim upoznati sa stanjem objekta, ali i utvrđivanjem koji su zidovi noseći a koji pregradni. Nakon toga sve što ste zamislili može biti realizovano profesionalno, brzo, tačno i povoljno. Očekuje vas kompletna usluga koja podrazumeva rušenje, uklanjanje starih instalacija, demontaža kao i odvoz građevinskog šuta – na jednom mestu.