Skidanje starih vrata i štokova

Skidanje starih vrata i stokova

Popunite zahtev i majstor će vas kontaktirati u najkraćem mogućem roku i dati odgovore na sva vaša pitanja!

Prilikom postupka zamene stare stolarije, verovatno je da će vam biti potrebna profesionalna usluga skidanja starih štokova od vrata.

Ono što vam naša kompanija može ponuditi jeste skidanje vrata i starih štokova od vrata, kao i odnošenje šuta od istih na adekvatnu deponiju. Ne morate brinuti jer nakon naše intervencije sve će ostati čisto, a vama ostaje jedino da poručite nova vrata po istim dimenzijama.

Kako skinuti stare štokove od vrata?

Svako ko se bar jednom odlučio na uređenje kuće ili stana, uglavnom se susretao i sa zamenom unutrašnjih vrata koja jednostavno više nisu za upotrebu. Za zamenu stolarije građani se odlučuju ne samo prilikom renoviranja, već i prilikom dotrajalosti stare stolarije, ali i zarad energetske efikasnosti.

Demontaža starih vrata, odnosno skidanje štokova od vrata potrebno je da se uradi precizno i tačno kako ne bi nastala dodatna oštećenja. Iako možete pomisliti kako će vam samostalno skidanje starih štokova uštedeti određenu sumu novca, kada pogledate štetu koja može nastati nakon tog procesa – mnogo je isplativije da za skidanje starih štokova od vrata angažujete tim profesionalaca.

Dakle, jako je važno da se skidanje starih štokova obavi što preciznije kako se ne bi oštetila vrata u zidu, pa kasnije da bude dodatnih poteškoća prilikom ugradnje nove stolarije.

Iako mnogi smatraju da je skidanje starih štokova vrlo jednostavna stvar, to u praksi i nije jer mogu nastati tolike greške koje mogu otežati postavljanje novih vrata. Naime, prilikom uklanjanja starih vrata vrlo je lako oštetiti zid pa da se kasnije ne uklapaju nove dimenzije.

Skidanje štokova u par koraka

Ovakav naslov verovatno možete videti na Youtube kanalu, ali vam mi preporučujemo sigurnije korake prilikom skidanja štokova od starih vrata. Najpre je potrebno da se obratite našem kontakt centru kako biste nam detaljno opisali situaciju, koliko je štokova potrebno skinuti, kada vam je potrebna intervencija i sve ostale tehničke detalje. Nakon toga, dogovorićete sa našim operaterom termin koji vama najviše odgovara, naravno pazićemo i na kućni red ukoliko je potrebno da se stari štokovi skinu iz stana.

Ne morate brinuti, nama priprema na terenu nije potrebna, sve će naši iskusni majstori realizovati u par jedinstvenih koraka. Korišćenjem najsavremenijih alata i mašina, stari štokovi će veoma brzo biti skinuti tako da se možete posvetiti angažovanjem radnika koji će vam postaviti nova vrata.

Ne morate brinuti ni za šut niti ostali otpad jer će naša ekipa sve ostaviti čisto iza sebe, a vama skratiti sve glavobolje koje mogu nastati ukoliko se nestručno bude skidao stari štok.

Okvir vrata ili štok možete skinuti na krajnje jednostavan način, ukoliko angažujete pravu kompaniju koja se time bavi dugi niz godina, a iza sebe ima brojne zadovoljne klijente.

Čemu služe štokovi od vrata?

Verovatno ste primetili u nekom salonu da prodavci koji nude sobna vrata su skoro pa sve modele postavili ili izložili u posebne ramove tačnije privremene štokove kako bi kupci mogli da ih isprobaju na licu mesta. Na taj način kupci mogu da vide i da li se vrata lako otvaraju i zatvaraju. Ujedno tako i postavljena vrata izgledaju baš onako kako bi u idealnom slučaju trebalo da izgledaju i kod vas u kući.

Dakle, ukoliko želite da baš tako izgledaju potrebno vam je profesionalno skidanje starih štokova od vrata.

Kada ste vizuelno videli u salonu i kada ste isprobali vrata, pa i konačno uverili da sve radi kako treba i naručili vrata – potrebno je da zamenite stare štokove. To možete učiniti u našoj kompaniji, tako što ćete nas angažovati da celokupan proces realizujemo brzo, kvalitetno, povoljno i sigurno za vaše planirano renoviranje.

Ispravno skidanje starih štokova od vrata

Jedino ispravno skidanje starih štokova od vrata jeste ono koje realizuju isključivo iskusni radnici koji će kompletan proces uraditi kvalitetno, brzo i bezbedno. Iako na internetu možete pronaći pa i video uputstvo kako da sami skinete stari štok, to vam ne preporučujemo jer pre svega nemate iskustvo, ali ni potreban alat za jedan ovako kompleksan zahvat.

Takođe, potrebno je voditi i računa o šutu koji nastane nakon same intervencije, a ukoliko angažujete firmu koja se tim poslom profesionalno bavi verujemo da tih problema neće biti.

Okvir za vrata je izuzetno bitan i nije potrebno da postoji ni jedno oštećenje, kako bi mogao da se postavi novi štok a ujedno i nova stolarija.

Bez obzira da li ste se odlučili zbog dotrajalosti ili iz nekog drugog razloga za skidanje starih štokova od vrata – možete nas pozvati. Radimo ovaj posao dugi niz godina, koristimo isključivo adekvatan alat i mašine tako da naši klijenti na kraju budu zadovoljni.

Kompletan proces radimo isključivo u dogovoru sa vama, kada vama odgovara kako biste mogli da planirate naredne radove, pa i postavljanje nove stolarije.