Rušenje zida i plafona od gipsa

rusenje zida od gipsa

Popunite zahtev i majstor će vas kontaktirati u najkraćem mogućem roku i dati odgovore na sva vaša pitanja!

Dobra vest na samom početku jeste ta što verovatno zid od gipsa nije noseći – tako da ono što ste zamislili sigurni smo da možete i ostvariti.

Bez obzira da li ste se odlučili za prenamenu vaših prostorija, proširenje objekta ili neki drugi vid enterijernog sređivanja – tu smo da vam pomognemo ukoliko ste odlučili da rušite zid od gipsa.

Mi smo kompanija koja rušenje zida od gipsa radi profesionalno, tačno, bez rizika i sigurno za svakog klijenta.

Jako je bitno da, ukoliko se odlučite da angažujete firmu koja će srušiti vaš zid od gipsa, ista ta firma ima obučene radnike za izvođenje ovih građevinskih radova ali i adekvatne mašine i alate. Iako je zid od gipsa sigurno je da ga nećete srušiti samo uz pomoć čekića i dosta buke.

Buka je upravo ta koja može stvoriti dodatne probleme, naročito ukoliko živite u zgradi. Zbog toga vam je jako bitno da se kompletan proces obavi ubrzo i kvalitetno, kako ne biste dobili i prijavu komunalne policije.

Takođe, još jedan od problema koji mogu nastati prilikom rušenja zida od gipsa jeste i šut koji nastaje nakon toga. Ne morate brinuti ukoliko angažujete profesionalce, jer će oni sav šut nastao nakon rušenja odvesti na deponiju koja je predviđena za to. Verujemo da ste i sami svesni kako šut nije moguće staviti u sam kontejner ili pored kontejnera za svakodnevno đubre. Građevinski otpad se ipak skladišti na specijalnim deponijama predviđenim za to.

Da li je opasno rušenje zida ili plafona od gipsa?

Verovali ili ne jeste, naročito ukoliko prolaze elektro instalacije u samom zidu. Dakle, pre samog rušenja potrebno je da se uverite da li je sve bezbedno, kako ne bi došlo do eventualnog povređivanja.

Bitno je da se uklone utičnice, a ukoliko je instalacija sa unutrašnje strane da se one iščupaju. Naravno pre toga se odvrnu svi osigurači, ali kako biste bili sigurni u kompletan proces najbolje je angažovati električara ili stručnu ekipu ljudi koji se bave rušenjem zida od gipsa.

Takođe, ukoliko imate vodovodnu instalaciju u tom zidu potrebno je da se i ove instalacije uklone.

Kako najlakše srušiti zid od gipsa?

Svakom od nas je prilikom adaptacije stana, najviše vremena uz puno buke, prašine i muke potrebno za rušenje tačnije uklanjanje postojećih zidova od gipsa. Ukoliko želite da sve ove “prljave” radove zaobiđete na pravom ste mestu.

Mi smo tim stručnjaka koji se dugi niz godina bavi rušenjem zidova od gipsa, što za vas predstavlja idealno rešenje. Na taj način nećete biti izloženi prašini, sve se radi maksimalno bezbedno i bez rizika po dalja oštećenja, ali i preterane buke koja može da izazove dodatne probleme sa komšilukom.

Kako bi se skratilo vreme izvođenja radova, potrebno je da pre započetih radova pozovete tim stručnjaka da pregledaju kompletnu situaciju, odrede idealno vreme za početak i završetak radova. Na taj način ćete unapred znati koliko vam je novca potrebno ali i kako da organizujete svoje vreme.

Ukoliko angažujete našu kompaniju, nema potrebe da budete u prostoriji u kojoj se ruše zidovi, kako se ne biste izlagali nepotrebnoj prašini i buci. Mi ćemo kompletne radove sprovesti u najkraćem mogućem roku, kako biste vi kasnije mogli da nastavite sa zamišljenim građevinskim radovima u veoma kratkom roku.

Koje sve gipsane zidove rušimo?

Zaista je širok spektar gipsanih zidova koje možemo da srušimo. Svesni smo da je u zavisnosti od samog prostora, gipsani zid korišćen za različite namene. Počev od klasičnog, protiv požarnog zida, zvučno izolovanog ili zakrivljenog zida. Takođe, postoje slučajevi kada smo rušili instalacione gipsane zidove kao i one koji su izuzetno visoki.

Gipsani zid ima svoju široku primenu počev od izuzetne termoizolacije, poboljšanja zvučne zaštite i preko 15dB, idealan je za sanacije i adaptacije, brzo i lako se montira. Zbog toga, mi smo spremni da bilo koji zid od gipsa srušimo naravno ukoliko vam on više nije potreban ili ukoliko želite da napravite novi raspored u vašem domu, kancelariji, magacinskom prostoru.

Cena rušenja zida i plafona od gipsa

Cena rušenja gipsanih zidova i plafona kao i obloga varira od 6 do 8 evra po kvadratu. Sve zavisi da li je plafon rađen na konstrukciju ili podkonstrukciju. Cena za zidove takođe varira u zavisnosti da li je dupla tabla ili samo jedna.

Zašto baš mi?

Naša kompanija se dugi niz godina bavi rušenjem zidova i plafona od gipsa, imamo hiljade zadovoljnih mušterija koje nas preporučuju dalje. Imamo dosta posla, ali smo uvek spremni za nove građevinske radove i poduhvate. Zbog toga neka vas ne brine naša ogromna baza klijenata, jer smo spremni ljudski i u mehanizaciji da u veoma kratkom roku odgovorimo na sve vaše zahteve.

Bez obzira koju je namenu imao gipsani zid ili plafon koji želite da srušite, mi smo tu da vam pomognemo. Koristimo specijalne alate i mašine, imamo ljudstvo, kao i obučen kadar. U veoma kratkom roku ćemo završiti sve što se zamislili, a vama će jedino ostati da nastavite sa svojim građevinskim radovima.